Αξιζει να τα δεις

[ανιχνευτές μετάλλων][bleft]

ΓΕΩΡΑΝΤΑΡ

[GEORADAR][grids]

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ | ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

[αποστατικό][twocolumns]

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

[Gallery][bsummary]
Από το Blogger.

Η Εταιρεία



    
Καλώς ήρθατε

Η EU Gold Detectors εισάγει, αντιπροσωπεύει και διαθέτει εξειδικευμένα επαγγελματικά μηχανήματα ανίχνευσής και χαρτογράφησης του υπεδάφους.

Τα μηχανήματα της EU Gold Detectors έχουν επιλεχθεί με τα ποιο αυστηρά κριτήρια από τους ειδικούς μας και έχουν δοκιμαστεί από εμάς σε πραγματικές συνθήκες.

Γι’ αυτό τα υπογράφουμε και σας παρέχουμε ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την ακρίβεια των μετρήσεων και την αποτελεσματικότητα.

Εισάγονται από Αμερική και Γερμανία και απευθύνονται, αποκλειστικά σε επαγγελματίες όπως πολιτικούς μηχανικούς, αρχαιολόγους, κατασκευαστές οικοδομικών έργων κ.τ.λ., που αναζητούν απόλυτη ακρίβεια στις μετρήσεις τους για την εύρεση υπόγειων τούνελ, καταφύγιων, σωληνώσεων, υπόγεια και τσιμεντένιες ενισχύσεις, μεταλλικών αντικειμένων κ.τ.λ.

Όλα τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται και προσαρμόζονται (custom made) πάνω στις δικές σας ανάγκες από τα εργοστάσια παραγωγής τους, για τα μέγιστα αποτελέσματα. Διαδικασία που διαρκεί πέντε έως δέκα εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.

Η εκπαίδευση σας είναι υποχρεωτική διαδικασία για την ορθή χρήση τους και γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας στον χώρο σας και σε πραγματικές συνθήκες.
Οι τιμές που αναγράφονται στο www.eugolddetectors.eu είναι αποκλειστικά για τις On line αγορές σας και δεν ισχύουν σε περίπτωση αγορά από την έκθεση μας.

Στην τιμή αγοράς παρέχεται εικοσιτετράωρη τηλεφωνική υποστήριξη, επτά ημέρες την εβδομάδα για τον πρώτο μήνα.

Η υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης μπορεί να γίνει εξαμηνιαία ή ετήσια με ειδική συμφωνία.
Το κέντρο μας θεωρείται ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα για την πώληση ανιχνευτών χρυσού και γεωραντάρ.

Η ομάδα μας έκανε πολλές αποστολές σε ορισμένες περιοχές της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, όπου η ποικιλομορφία της γης και το έδαφος ήταν αντιπροσωπευτικό για όλες τις περιστάσεις, το αποτέλεσμα μας έδωσε την καλύτερη εμπειρία για τη διάκριση μεταξύ των ανιχνευτών μετάλλων.



 







ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ONLINE SHOP





Οδηγίες για αγορά με τραπεζική κατάθεση (banking Transfer) ή PayPal στο online store των Eu Gold Detectors ( www.eugolddetectors.eu )χωρίς αποθήκευση στην βάση δεδομένων των προσωπικών μας στοιχείων


Βήμα 1 – Επιλογή του προϊόντος
Βρίσκεστε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, στην οποία παρουσιάζονται τα στοιχεία του προϊόντος όπως η τιμή, τα χαρακτηριστικά του, φωτογραφίες του. Αφού διαβάσετε προσεκτικά τα στοιχεία του προϊόντος και βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που χρειάζεστε, πρέπει να το προσθέσετε στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών του e-shop.


Βήμα 2 – Καλάθι αγορών
Μόλις πατήσετε το “Προσθήκη στο καλάθι” θα μεταφερθείτε στη σελίδα του e-shop στην οποία εμφανίζεται το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καλαθιού σας.


Βήμα 3 – Συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας
Όταν πατήσετε το “Ολοκλήρωση παραγγελίας” ή “Ταμείο” τότε θα μεταφερθείτε στη φόρμα παραγγελίας. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ,όπως το όνομά σας, το επώνυμό σας, τη διεύθυνσή αποστολής


Βήμα 4 – Ολοκλήρωση παραγγελίας
Επιλέγεις τρόπο πληρωμής: κάρτα (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) μέσω paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν όλα έχουν γίνει σωστά θα σας εμφανιστεί μια σελίδα η οποία θα επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: